De vele voordelen van aluminium schuifdaken

23 juli 2019

Onze schuifdaken worden door onze klanten gebruikt voor diverse projecten. Projecten die spectaculaire beelden opleveren. Door de onderstaande video te downloaden kan u kennis maken met de diverse oplossingen die onze schuifdaken bieden voor zeer uiteenlopende sectoren.

Al onze producten worden steeds op maat gemaakt. Zo worden de daken in de video bijvoorbeeld op drie verschillende manieren geopend: elektronisch, met een handlier en met een handbeugel. De daken kunnen geïntegreerd worden in bestaande vaste dakconstructies of op een bestaande of nieuwe betonconstructie.

Waarom besloten de klanten uit de video om een schuifdak van Blommaert te plaatsen?

Dankzij het schuifdak van Blommaert kunnen wij grotere stukken in ons atelier kranen om zo onze klanten beter van dienst te kunnen zijn in het vuurvast maken van machines. Zo zullen wij onze klanten in de toekomst een nog betere service kunnen bieden."

Gouda Vuurvast

Wij kunnen onze witte Westerwaldklei droog stockeren en snel laden en lossen. Zo winnen we tijd in het productieproces en maken we nog betere eindproducten."

Vandersanden

De mest van onze Parthenais runderen kan vanaf nu op een ecologische en correcte manier worden opgeslagen. We winnen tijd met het in- en uitrijden van de mest. Het dak van 32 meter lengte kan in minder dan één minuut manueel worden geopend dankzij de lichte aluminium luiken."

Hoeve de Heuvel

Onze effluentvijzels moeten voor onderhoud enkele malen per jaar uit het gebouw gehaald worden. Dit gebeurde vroeger met een katrolsysteem wat een erg onveilige situatie creëerde. Dankzij de oplossing van Blommaert kunnen wij nu op een veilige manier de effluentvijzels uit het gebouw kranen. Blommaert realiseerde voor ons een totaalproject. Van afbraak van de bestaande situatie tot de dakwerken, het plaatsen van een nieuwe kooiladder en de installatie van het nieuwe schuifdaksysteem."

Aquafin

Na de koude winters van 2010 en 2011 hadden we meer capaciteit nodig voor het opslaan van wegenzout. We wensten een grote opslag waarbij het zout altijd droog gehouden wordt. Door schuifdaken op betonnen legoblokken te plaatsen kunnen wij het strooizout droog houden, maar toch snel laden om onze wegen ijs- en sneeuwvrij te houden."

Zoutloods Boutersem (3)

Ontdek de mogelijkheden in bijgevoegde video

Download